Om oss

myresjo-bastad-08Torstens Bygg & Entreprenad AB hjälper såväl privatpersoner som företag med bygg, markarbeten och bemanning. Företagets drivs av Torsten Larsson, Hedemora.

Torsten Larsson började jobba som hantverkare 1989 och blev egen företagare 2006. Aktiebolaget registrerades 2013. Exempel på uppdrag som företaget utför innefattar:

-Ombyggnation av hus
-Montering av kök
-Markarbeten
-Mindre grävjobb
-Grundläggning
-Dränering
-Plattläggning
-Montering av prefab -hus
-Maskinkörning

Företaget har egen grävmaskin (5 ton). Företaget har goda och väl etablerade kontakter av inom de flesta hantverksområden, till exempel elektriker och plattsättare, vilket ger dig som kund ett smidigt byggprojekt med god stämning. Företaget har också erfarenhet av byggnation inom indsutri, lager och kontor. Bland annat på Oppigårds Bryggeri där man även varit med och byggt visningslokal.

Företaget har även stor erfarenhet av olika typer av maskinkörning och går att hyra in som personalresurs för tex. lastbilskörning. Företaget tar ofta entreprenaduppdrag även utanför Dalarna, som annars är det huvudsakliga geografiska upptagningsområdet. En återkommande kund för maskinkörningstjänster är Hedemora Vägentreprenad AB.

Företaget är entreprenadförsäkrat genom Länsförsäkringar.